Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
andra och tredje versen till kommande låt


Min broder del 2

minnen kom tillbaks, bollen har jag kvar
dammig trött o ghettovan ungefär som du o jag
hjärtat tillhör orten, där man har vart sen barn
solen sken då man va ung på våran basketplan
skuggan av betongen, en grund av våra rötter
marken där vi fällt våra tårar o fått o fått kalla fötter
mr hip vilka tider, sen fick man hopp o börja skriva ner
dom saker som betyder
långt innan man börja mixa tobak o hybrider,
Långt innan man vakna upp till knas dåliga rutiner
Gått igenom allt, vi delar samma tro
Folk får säga sitt du va den enda som förstod
O mitt i allt knas du va den enda som va kvar
O vart vi än går du o jag blir hemmaplan
kommer finnas här för dig i glädje och smärta
För två söderbröder delar ett o samma hjärta


Som de nu ser ut, inte som förut
Tackar Gud för minnena för nuet e för fult
Blundar för de värsta goda tider bleknar ut
Nu sitter vi på bänken meckar zutt om vi har tur
Vi kallar de för kul, men se hur barnen växer
Dom ser de som en förebild dom hör ju våra texter
Men är de värt ? Dom lär sig snabbt o poppa gram
Minns du när vi va i deras ålder allting va tamam
Vissa tuggar kvar andra ba försvann
Gjorde rätt för sig o sket i allt vi lovade varann
Kompisar från förr jag ser dom gå förbi
ser dom tittar snett pass på dom nu ere vi , bror!




Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-18 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP