Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en vän.. som jag sårade


Osäker


Jag förstår om du aldrig mer kommer att kunna lita på mig.
Men jag menade faktiskt inte att såra dig.

Du är mitt liv, min själ.

Jag lever för dig!
Älskar du mig?

Älskar du mig, som jag älskar dig?

Kommer det alltid vara vi?
Är det du och jag som ska bli?


6/9 -05




Övriga genrer av pinkprincess
Läst 506 gånger
Publicerad 2006-03-30 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pinkprincess
pinkprincess