Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Det är dags... ~

Du har inte längre poesi i ditt hjärta
- en gång så lyriskt

Dina ögon har slutat sjunga
- en gång så melodiska

Ditt leende är inte längre ditt eget
-en gång så smittande

Ångestfulla kramar
Förringande blickar
Kyssarna svider

Jag vet att du lider
Jag vet att du längtar
Jag vet att du drömmer

Det är dags nu.
Du kan.

 

2014 © Andreas H. Lind




Fri vers (Fri form) av Andreas H. Lind
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-19 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind