Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små små små stora ord

Du är mitt brinnande hjärt,
Min blodsvarma iskristall.

Du sätter kronan på mitt huvud
Men den är bräcklig.

Skärvorna knastrar på golvet.
Med bara ett ord kan du krossa min värld.




Fri vers av Fröken Stork
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-20 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Stork
Fröken Stork