Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göteborg

Vi ser rakt ut,
sätter oss ner.
Det är vackert
och fult.
Vi är med i en film,
vi säger så.
Gått halvvägs över bron
göteborg gav upp på oss.
Halvvägs så vi sitter kvar.
Ingen saknar
eller väntar.
Kysser varandra
för vi är ensamma.
Delar cigarett
för vi är ändå bara två.
Men det räcker.

När solen går upp
försvinner magi och glitter.
Du får mig
att tänka på han.
Du känner han.
Och vet att han är vacker.
Precis som vi.

Går hem
tillsammans
Sover
tillsammans
Vaknar
lika ensamma som innan.




Fri vers av riverenvackerdröm
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-20 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

riverenvackerdröm
riverenvackerdröm