Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mig i sinnet


när släpper du?

du
bottenlösa

med eld
hela du är
eld

jag som söker stabilitet.

du
helt odefinierbar

allt

luften, röken, dimman, du.

tryck
mig längs väggen
jag ska aldrig andas igen

dudududu

det finns inget
som det här

återkommande

aldrig som
det här.




Fri vers av rainbows
Läst 236 gånger
Publicerad 2014-07-20 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rainbows