Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En äldre mans tankar.


Fortsätt!

Fortsätt!!
En bit till;
lägg sträckan framför dig
bakom dig.

Du skall längre fram;
smyg,åla, hasa, kryp,
men fortsätt framåt.

Visst är det halt
visst blåser motvinden hårt.

Men det finns en bänk att vila på
längre fram.
Där kan du sitta och tänka en stund
framåt och bakåt.
Sålla bland gamla händelser,
Bygga framtida äventyr i blått.
Havet finns i närheten.
Himlen likaså.

Själv sitter du i mitten;
Nöjd, sorgsen, stilla.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-20 23:10

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Connie
Den berör mig mycket. Lite sorgsen, men ändå tröstande!
2014-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram