Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flott himmel



under bar himmel
där det utsträckta
parketten ligger där
stilla och för alltid
som något vi hittade på

sladdar sladdar sladdar
allting har ett rum någonstans
där kan de bo tills de dör

de som ler mot varandra
de som går med varandra
de som går på varandra


som att somna till regn
för att sömnen vill
men kroppen och ögonen

har allting någonsin
någonsin varit roligare!

ett matt huvud mättat
och de som varit bundna
nu dansar de vilt haha
som indianer

hur valet innan blev
vi gör det om igen
som en mardröm där
törsten aldrig släcks!

någonting klart
någonting bra
endera slutar det här
endera

hur hon hatar
men älskar

det som är för alltid varmt.

de som lett mot varandra
de som gått med varandra
de som

hur jag själv står som ensam
ansvarig

nu förstör du dina drömmar
vi byter våra vanor
så sinnet blir vant som

en notering till självet

det obehagliga
tyckes vara det
absolut rätta

vi somnar inte mer
vi låter natten vara
som alla grumliga
tankar blir
under bar himmel




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-20 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP