Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhetsbevis


Om jag svävar
är du himmel
Min värme
ett hav

Låt huden snudda
följa ett förlorat land
dess flämtande älv
som pulsen
mina läppar
mot din hals

Kom, låt oss drunkna
i dina ögon
Kom, nära intill
när vi slutar falla
och ljuvlig hud
svävar mjukt

Enhet blir Vi
andning
hjärtslag
den absoluta stillheten
när natt blir dag
och du blir jag




Fri vers (Fri form) av Jordgubbsodlare
Läst 381 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-07-21 18:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2014-07-25

    glasa VIP

åh, så bra
så underbar

målar det förunderliga
ger
och delar med av ljus

kärlekens värm

till oss

2014-07-25

  Solitaire VIP
Vissa texter är för bra för att besudlas av kommentarer. Detta är en sån. Ber om ursäkt för mitt flottiga avtryck!
Denna måste hamna bland uppmärksammade, de måste den bara!!!
2014-07-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar kärleksdikt i sensuella bilder!
2014-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Jordgubbsodlare
Jordgubbsodlare