Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hudlös

Jag är ledsen att jag sårade dig
sa hon inte
när hon bad mig hämta henne

Och jag skar ut en bit
av min hud igen
och gav åt henne




Fri vers av micke marin
Läst 375 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-21 23:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som berör!
2014-07-23

  Sofie Viktoria
Till vissa kan man ge och ge trots att man inte får något tillbaka...
2014-07-22
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin