Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva för och av...

De få gånger jag träffar Dig
det är de stunderna
jag lever på och för...

Då träs Dina ord
på mig som en varm kofta
och vi ses ju inte så ofta...
Men var gång de sen tas fram
som helt nyutslagna de så ljuvligt dofta...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-22 09:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så ömt och fint!
2014-07-23

  louisegirl
Så fint skrivet!
2014-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt