Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlycka

Lätta vingslag under solens strålar intill sommarblomster.
En fjäril.
Enkel, vit och fullkomlig.




Fri vers av IdaStina
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-22 10:59



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Vackert
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina