Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tordyvel

motorn som plötsligt brummade
en tordyvel som kom in i rummet
jag tände sänglampan och tänkte
precis när jag höll på att somna

den flög in i väggarna och in i taket
till sist föll den mot det fuktiga stengolvet
den låg på rygg och sprattlade
jag vände den rätt igen
satte ett glas över
beundrade den svarta skalbaggen någon minut

sen öppnade jag dörren och släppte ut den
jag fick nio synder förlåtna
den natten




Fri vers av David Gustafsson
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-22 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson