Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Naken För Mig? ~

Sista plagget har fallit. Du är helt naken på det matta, lätt dammiga, golvet. Solen skiner lätt på ditt skimrande hår så att det blänker guldaktigt. Gyllene. Som om du vore en onåbar gudinna.

Vacker
Sensuell
Yppig

Du för melodiskt din händer över dina yppiga och trinda bröst. Smeker dem, för sedan händerna mot ditt ansikte och hår. Sensuellt böjer du huvudet bakåt. Håret faller lätt längs ryggen som smeker dina axlar och skuldor.

Jag ser dig.
Du ser mig.
Du är villig.

Du blundar och inväntar. Den vänstra handen trevar längsmed håret, skuldrorna ner mot rumpan. Sakta. Darrande. Du skälver medan andra handen, lite kraftigare, följer nacken, axlarna, baksidan av överarmen för att sedan följa den uppåt igen in mot brösten. Ett kraftigt tag om ena bröstet och rumpan.

Du njuter.
Du blir förförd.
Du vill det.

Du känner hur trycket mot din bak blir allt krafigare. Pulserande. Du tar dina båda händerna bakom ryggen samtidigt som din rumpa och dina bröst smeks med olika tempo och hårdlek. Du öppnar vant bälte och knappar. Jeansen faller lätt till marken. Du trycker din rumpa lite extra bakåt och svankar med ryggen.

Du stönar kort men kraftigt, för handen mot ditt bröst och flätar ihop dina fingrar med den kraftiga vänsterhanden och lättar dess kraftigt tag om bröstet. Sakta tar du handen över båda brösten. Nyper. Smeker. Leker. Ner över magen och fortsätter längre ner.

Du leder.
Du visar.
Du vill ha mer.

Du visar kommandot med en hand mellan dina benen och en hand kring din nacke. Snabbt drar du ned boxershortsen och putar med rumpan samtidigt som du försöker komma upp tillräckligt högt. Du ställer dig tillsist på tå för att sedan sjuka ner igen. Och igen. Du avger ett glasskört sensuellt skrik. Tar hårt tag i handen, som nu kommit runt halsen, mot högra bröstet. Du stönar tydligt igen. Du vill ha det hårt.

Rått.
Mjukt.
Lagom.

Jag rodnar.
Drar för gardinen och fortsätter med mitt...

 

2014 © Andreas H. Lind




Fri vers (Fri form) av Andreas H. Lind
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-22 21:57



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Ett bra grepp. Poeten
som voyaeur och så
de två sista raderna
med en fin "knorr"
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind