Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl

Tio månader med krossat hjärta
Jag har fyllt min tid med meningslöst sex
för att inte känna något
Men smärta blir intensivare och min lista längre

Fredrik
John
Albin
Ghaib

Jag minns dom alla
Dom tog alla bort min smärta för en stund

Kenny
Mattias
Kristoffer
Pontus

Fick mig att glömma mitt krossade hjärta och fokusera på passionen
Men min smärta kommer alltid tillbaka

Nagib
Jonas
Simon
Fredrik

Så min lista fortsätter
Jag vågar inte släppa in någon igen

David
Simon
Gustav
Simon

Rädd för vad som kommer hända
Rädd för att bli sårad igen

Abbe
Mikael
Sam
Viktor

Tio månader och jag kan fortfarande inte släppa dig
Jag behöver ett avslut

Sandra
Peter
Dennis
Anton

Men din psykiska hälsa var viktigare än min
Att jag fick psykiska men brydde du dig inte om

Magnus
Kristian
Jonatan
Emanuel

Du bryr dig fortfarande inte
Enda som betyder något är ditt nya liv

Din familj
Dina nya vänner
Din nya tjej

Jag har gjort så många dåliga beslut pga dig
Jag ångrar dem nästan alla

Det har bara funnits några få ljusglimtar

Mike väckte min passion
Fick mig att hoppas på en ny framtid
En framtid som nu är oviss
I ena stunden brinner du av känslor
För att i nästa slockna

Alexander får mig att känna mig vacker, åtrådd, mänsklig
Du tänker på mig varje dag
Du accepterar mina tankar och känslor
Men du är också skadad av förhållanden
Du är som jag
Rädd för at försöka igen

Johan får mig att tänka på annat
Vi kan prata i timmar om allt
Vi är äkta vänner med fördelar
Vi umgås, myser, har sex och hittar på saker, saker som ibland är nya för mig
Och även om vi inte kan träffas varje vecka så betyder din vänskap mycket
Du har bara varit generös mot mig

Johan får mig att känna mig unik
Som om jag har något att erbjuda som ingen annan kan
Du erbjuder mer än jag varit med om tidigare
Äventyr, nöjen, passion och kanske en framtid
Men avståndet är stort och din tid minimal

Min framtid ligger i mörker
Jag ser bara möjliga vägar och dess vägskäl
Jag kan bara hoppas att jag till slut väljer den rätta vägen




Fri vers av Gwendoolyn
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-23 03:00



Bookmark and Share


  Elina Vacker
En text om människans envisa förmåga att få hang up på nåt man bör hålla avstånd till. Att knäppa bort någon som inte bryr sig. Texten visar ju även att det finns andra möjligheter, bara man förmår se dem. Se dem och det kan lösa knuten och man kan äntligen frigöra sig från det där psychot som inte ser ens rätta kvaliteter.

Elina
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Gwendoolyn
Gwendoolyn