Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik helar lyfter!

N ynnar på en låt
O ch känner dess glädje dess gråt
T ar till mig dess ljuvaste ton
S om når min innersta zon
P orlar in till mig i full fart
Å h, så underbart
R art, få ta del av så klart!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-23 06:27



Bookmark and Share


  ULJO
Ja musik är glädje
2014-07-23

  Lars Hedlin
Bra där!
2014-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt