Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom kolonner

 


vad hon talar om vet jag inte
nu är mycket senare än du tror tänker jag och
lägger handen över lågan
en dag här
en dag ingenstans
mun
så evig
fortplantar sig som ett tomrum genom henne
uppgår inifrån och ut
långsamt
som om det förtär henne



demon
gud
lev i mig
hjul och nav



ljus alstrar endast du
endast jag
flimrar
skyggt förbi
för evigt


 


 


 


 


 


 


 




Fri vers (Fri form) av Billy Andersson
Läst 445 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-23 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson