Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam utan er

Osäkert går jag till höger
eller ville jag gå till vänster,
är det kanske bäst
att bara gå rakt fram
ensam till min framtid

Men, jag stannar kvar
i det gamla livet,
reparerar de broar
som jag har bränt upp
när jag inte hade krafter
att stanna kvar ensam

Nu tänker jag gå vidare,
förlåta och be förlåt
tillsammans med andra
och aldrig mer
leva livet fyllt ut
ensam utan er




Prosa av Ritva
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-23 15:16



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Detta är livet å du speglar det på ett varmt och fint sätt.
2014-10-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra beslut!
2014-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ritva
Ritva