Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon togs på orden direkt!

En nybliven brud i Cannes
hon far till stans hotell med sin man...
Han tar på hennes lår då
hon sa, som gifta kan vi ju längre gå...
OK, sa han, då kör jag så klart till Amman...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-23 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt