Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röjas i tid...

Den nyaste spelaren i Sta´n
gör alla mål första spelarda´n
Snabbhet hejas på
var har han lärt den då...
Med morsor på reor, sen tar man plan...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-23 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt