Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna alltid på barnet!

Far och mor skall gå på en stor fest
barnen tittar på, då den yngste gör en nej-gest
när far han ska ta på sig fina fracken
och säger, ta ej den av den blir du sjuk, sen får du attacken
vad då sa far, ja nästa dag då är ju ditt huvud bara pest




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-23 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt