Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta till idésprutan!

Sitter Du och håller
komplimanger i lager
och fler sparar än ut tager
och bara delar ut dem
allt mera sällan...

Om Du har många
borde Du ju klara att
ge oftare ifrån den källan...

Och skulle Du gett någon
i Ditt tycke för många så
har inget fel skett då
mottagaren på dem
alla med glädje sett...

Den minsta lilla komplimang
kan göra stora under för även
om den kommer i nästan sista
minuten kan den vara skillnad
på liv och död...

För det minsta lilla beröm för den
som innan stått helt utan, kan ett enda
gott ord få igång inte bara en åra utan
sätta fart på hela skutan...

Och du som har spart
har ju helt klart
mer än övertillgång
av beröm i tutan!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-23 20:51



Bookmark and Share


  Rise Little One
Kloka tankar som alltid
2014-07-24

    ej medlem längre
Du har hur rätt som helst! Mjukt och gott skrivet!
2014-07-24

  ULJO
Gillas
2014-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt