Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CHIPS

Ibland när jag är så här ensam...
Vill jag äta chips i sängen och skicka över alla smulor till hans sida.
......

Ja, jag ska göra det och om det regnar imorgon ska jag ställa ut hans tvätt under trädet där fåglarna skiter.....

Amen.




Fri vers av IdaStina
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-23 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina