Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som solen

Du
Du är solen
Brinnande och varm
Och när du lyser
Så gör du det
För varenda själ

Jag
Jag är månen
Delad och skuggrik
Och när jag lyser
Så gör jag det
För de som är i dunkel

Men skillnaden är
Att du skapar ditt ljus
Och jag reflekterar andras




Fri vers av Hecate VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-24 00:58



Bookmark and Share


  mike irow
vackert allt
och vackrare
till slut...och vackrare
varande
2016-02-08

  DustyRoad
Fin text !
2014-09-01

  surface to air
Åh vilken fin text!
2014-08-06

    ej medlem längre
vackert och väldigt ödmjukt skrivet av dig.
2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Hecate VIP