Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slitna sulor

Slitna sulor
trötta steg
i t-banan
där alla teg

På väg hem
från sina trötta
jobbiga kneg
händer nötta

av slit i timmar
somnar lätt
på smutsigt säte
känns det här rätt

efter så många år
av slit och tristess
monotonin legio
kanske rätt less

vart går t-banan?
det struntar jag i
den får gå till änden
och sen får det bli

en stilla och ensam
promenad till en skog
är det konstigt va?
att jag till slut drog?




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-24 11:25



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Inte konstigt alls!
Åk till Jakan rätt och slätt
Hoppa på pendeln
till Kallhäll om det känns rätt.
Skog och sjö, naturreservat
Slipp allt slit och tjat och prat
Stackars den som sliter illa
Den behöver få njuta stilla
Av Gaias gudomliga gröna natur
Efter en kortare järnbanetur
2014-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter