Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinden väcker längtan efter kyssar

Ibland tänker jag inte på dig

ibland när det är varmt
eller när vinden blåser och virvlar upp mina tankar
så vaknar en längtan efter ditt leende
och jag önskar att jag visste hur din kyss smakar

ligger du på mage när du sover
skulle du vakna om jag pussar dig på kinden
skulle din sömn störas om jag smeker ditt hår
skulle din hand hämta min när natten är mig elak?




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 304 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-24 10:53



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
åh underbart "skulle din hand hämta min när natten är mig elak?"
2014-08-27

    ej medlem längre
Ord som andas längtan och försiktigt hopp.
2014-08-05

    ej medlem längre
Snyggt. Och riktigt vackert. Du har ett väldigt självklart språk..det bara flyter på..
2014-07-31

    ej medlem längre
"skulle din hand hämta min när natten är mig elak?"

Gillar språket.. Du har ett härligt flöde i texten.. Man flyter liksom med på ett läckert sätt... Snyggt!
2014-07-28

  Angel of love
Väldigt fin text.
2014-07-28

  Annie b'larsson VIP
Väldigt fin dikt. de sista fyra raderna ramar in den på ett snyggt sätt.
2014-07-24

    ej medlem längre
Hurra för alla kyssar!
2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0