Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönt skönt lönt...

Min kropp inuti är
som en trasa, jag väntar
på operation vet ej när
den ska bli, men maträtt
efter maträtt får gå min
näsa som min mun förbi...
Undrade vad jag nu skulle tåla att äta...
Köpte spenat stuvade den
efter nå´n timma jag kände
mig så stark, en stålarmerad
stark kropp jag fått, och innan var det
ju seriefiguren Karl-Alfred som på detta sätt
inte bara åt sig mätt
utan fick en kropp stark som stål
så nu är jag igen på väg
mot mitt gröna mål
hej och skål
för att jag
det än tål!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-25 09:46



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Krya på Dig kära vän, så att Du tål, alla mål .... allt går bra, Du goda människa ...
2014-07-28

    Dan Myrbeck
Ja hoppas av hela mitt hjärta att
allt går bra!
2014-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
Oj då...vi får hoppas att allt går bra till slut...
2014-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt