Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattåg

reser genom ett landskap
som brukade vara ditt
sätter naglar i låren
precis som förut

precis
som
förut




Fri vers av ebb
Läst 145 gånger
Publicerad 2014-07-25 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebb