Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens lyten

Förr var allt så mossigt
Nu är allt så tossigt




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2014-07-25 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP