Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

direktansikte

världen är fucked anyway

börjar samla lisa larson figuriner

fågeln fenix tjatar om att jag ska byta tema

så nu samlar jag på stegräknare

jag vet

 har gått för långt

borde samla insidor istället

 ytan aftonblank

kastar svettpärlor till svin

de landar på min randiga panna

byter linje och samlar på förseningar

flickan räknar stavelser

molnpussarna tar famntag

klapp eller jag samlar på kyssar

helt utan utdelning

passerar livet

jag gillart

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Per Blomqvist
Läst 526 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-07-25 19:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En bok kan göra tjänst på fler än ett sätt, går det inte att stötta en möbel med den eller kasta den på majbrasan kan du alltid fördriva åtta timmar på bussen genom att läsa i den. Författaren ser helst att du börjar på sidan sju, men vill du absolut läsa från sidan 96 är det nog okej det med.
2018-09-17

  Minkki VIP
en go'ing - allt från stegräknaren till insidorna till kyssar helt utan utdelning och svettpärlor...
2014-07-26

  Eva Langrath VIP
Gillas skarpt och precis vad min sinnesstämning behövde idag för att höja sig upp igen.
2014-07-26

    ej medlem längre
Snyggt! Det är ett stort allvar bland alla dessa fantastiska komiska ord!

Älskar molnpussarna tar famntag...

Bra!!
2014-07-26

  anits VIP
Mycket bra skaldat, gillas!
2014-07-26

  Suzy med punkterna
och jag gillar också...
2014-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om meningen: "borde samla insidor istället"...det känns meningsfullt på något sätt...
2014-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist