Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sorts reportage om underkläder.


Olika slags trosor.

Flickan cyklar mot vinden
Kjolen slår upp över låren.
Hon har vita bomullstrosor.

Flickan hänger i knäveck.
Kjolen över huvudet.
Hon har röda nylontrosor.

Flickan gungar vilt.
Kjolen far över höften.
Hon har svarta silkestrosor.

Flickan dansar rock på diskoteket.
Kjolen gungar över midjan.
Hon har stringtrosa.

Flickan i Mocambique
skall fotograferas efter katastrofen.
Hon slår förskräckt upp kjolen för att dölja ansiktet.
Hon har inga trosor alls.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-25 20:09

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram