Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi finns...


Ja just du...

Här finns hjärtan
som oss famnar
mitt i livets snabba takt
bär var syster
som var broder
i glädje som i gråt!

Kom tag handen
och följ oss
på stigen kära du
vi väntar ju gärna
tills du kommer, just du...
Vi väntar så gärna
tills du kommer, ja du!

Här finns stället
där vi hamnar
bara skönt få vila ut
då var syster
som var broder
förs av fröjden uppåt!

Kom tag handen
och följ oss
på stigen kära du
vi väntar ju gärna
tills du kommer, just du...
Vi väntar så gärna
tills du kommer, ja du!






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-25 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt