Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Länge sen sist...X antal år...förresten rubriken har inget med någonting att göra


Man överbord skrek haren när tröskan kom


Tänka positivt
Leva positivt

Inte alltid lätt

Världen ändras och säkert jag också

Inte alltid lätt

Tänka negativt mycket lättare

Tror det beror på att världen ändras och jag med den




Övriga genrer av ospray
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-26 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray