Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att man kan ha så fel...

Två sitter på en bänk i Moss
sa, aldrig lyssnar någon på oss
polis sa vafalls
så är det inte alls
här finns ju FRA en lyssnade koloss




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-26 08:24



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Klockren:-)
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt