Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyr.

flyr ur ett hav
upp på ett berg
istid och lögner

flyr till en skog
uppför en flod
kärlek och tårar

flyr på en landsväg
ner under en klippa
döden och livet

flyr svaren
gömmer mig
du och jag





Fri vers av kalle ankus
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-27 21:49



Bookmark and Share


  Rochester
Suggestiv, mycket lyckad interpunktion (eller frånvaro av), men syntaktisk tvetydighet som följd, vilken dock kontrolleras av strofindelningen. Skiljer sig i det här avseendet från dina tidigare dikter vilka väl brukar vara någorlunda (åtminstone mer) normalspråkliga.
2014-07-28

  Marianne Räf
Tycker om sistaradernas essens av
resp. vers: -- Istid och lögner, -- kärlek
och tårar, -- döden och livet -- samt -
-- du och jag. Mkt vackert och -
attraktivt för läsaren! Får mig nästan
in i en dröm om stenåldern eller iaf -
en annan tid.
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus