Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta inte livet för givet.

Börja leva

innan det är för sent

Ta inte livet

för givet

Döden är oundviklig

så ta tillvara på varje dag




Fri vers (Fri form) av Helena Eriksson
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-28 00:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för livet!
2014-07-28

  Per "Läsaren" Sörqvist
tåls att höras
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Helena Eriksson
Helena Eriksson