Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag orkar inte längre hoppas att ditt tillstånd ska bli bättre oljan är slut och vårt liv har gått i nekros.


sepsis ( löv på min bakgård )

Jag slutar snart att sopa bort löven på bakgården

länge har jag jagat dem med piassavan
och utåt försökt hålla skenet skinande inför omgivningen

men det kommer bara nya;

sepsis
inläggning
morfinmissbruk

näe, nu får ni ligga till dess ni ruttnar
ligg till ni flämtande försvinner
jag kan inte vinna och du kan ej bli bra.

orkar inte sopa mer.




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 272 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-28 13:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läser dikten som en enda stark metafor.. Fan va skickligt!
2014-07-28

    ej medlem längre
Starkt. Och olyckligt. Keeping up appearance e svåra grejer. .bra text!
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0