Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara,, är det att finnas ?


det blå huset

Bakom det blå huset
sörjer jag den som jag aldrig fick nå

Bakom det blå huset sitter ett kadaver
som ett uppspolat havsvidunder på torr strand

Bakom det blå huset ser ingen mig
köttet känns tungt mot pinnstolens magra ben

Bakom det blå huset
Må hända passerar du det just nu

Låt mig då vara
för just nu kan jag inte annat

än att bara vara bakom det blå huset ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,




Fri vers av Broken Sword
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-28 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken Sword