Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
natur


Haiku C


i skumstundens nu
bland Norr Mälarstrands pilar
medan regnet är




Bunden vers (Haiku) av majola VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-29 10:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fäl tänkt och formulerad haiku, ja !
2015-06-01
  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP