Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23/7-14


Ingen kan hjälpa mig

Jag distraherar mig
Det fungerade fram tills idag
Jag kan inte stänga ute smärtan
Den söker efter mig
tränger sig in i mig
kväver mig långsamt inifrån
Jag mår bra
Jag mår fysiskt bra
men det är lite svårt att andas
Halsen är tjock
Ibland önskar jag att det var värre
så att det inte bara är inifrån jag kvävs
Då kanske någon skulle kunna hjälpa mig




Fri vers av Elinsomalltid
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-29 21:19



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Har du kollat att du inte har struma (förstorad sköldkörtel) som kan ge problem.
2014-08-05

  M M Mannheim VIP
Lyft blicken och se ovanför din smärta. Det finns något annat där borta!
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid