Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuvt möte

Plötsligt
dök hon upp ur intet
och tilltalade mig
Det var en tilltalande
kvinna
som tilltalade mig
Vi hann tala lite
om dagens on-dit
Men lika snabbt
som vi mötts
så måste våra
vägar skiljas
Hon önskade mig
en trevlig dag
och dagen fick
ett rosenskimmer
Men saknaden
gjorde avskedet
till en sorg
i rosenrött




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-30 12:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vissa möten glömmer man fort.
Andra etsar sig fast i minnet.
Bra förmedlat.
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP