Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffetår ger skrivarork...

K affetår ju bäst av all dryck
A bsolut lyfter trött med ett knyck
F rån kopp till magen
F infin blir sen dagen
E när man sen får till ord i tryck




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-30 16:16



Bookmark and Share


  ULJO
Ja kaffe är livet
2014-08-01

    ADI Nehlin
ja, vad gjorde man utan kaffet. Fint skaldat
2014-07-31

    Dan Myrbeck
Trevlig text!

Visste du att dom har stora, professionella kaffeprovningar hos firmorna - liknar vinprovningar!
2014-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt