Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågeproblem

Här sitter jag
med ett dilemma!
"Ett moment tjugotvå?"
"Nej, ett moment vadå!"
Vad är det;
som inte kan stämma?




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-31 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP