Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Kärleksinsikt ~

Känslan att förbise får mig att inse
Att du aldrig mer ska behöva be

Känslan att förgå får mig att förstå 
Att endast innerlig kärlek kan bestå

Känslan att bli någon som är fri
Att vara den som du är förälskad i

Känslan att förmå och inte vilja gå
Att det slutligen bara finns vi två

I mitt hjärta

2014 © Andreas H. Lind




Bunden vers (Rim) av Andreas H. Lind
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-31 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind