Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara min hand!


Utav alla händer som
någonsin vidrört dig

Så,

Hoppas jag att enbart
min hand gett avtryck




Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-31 23:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
underbar beröring
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit