Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filosofisk fråga

Människor, vänskap, äktenskap, kompanjonskap, företag, föreningar, tidningar, produkter, växter, djur; allt dör eller försvinner.
Många företeelser uppstår i nya skepnader eller nya konstellationer.
Har vi ett arketypiskt tänkande i oss?
Kan allt det här ha givit upphov till den kristna tanken att vi ska återuppstå
efter döden?




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-01 10:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Intressant djup i texten!
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP