Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Not always about you.

So I fall,
over and under,
and I tumble.

Never into your arms,
never into safety.

I breath,
but only as
little as I can.

And I jump,
over fences to
make amend.

But I never catch up,
never stop chasing my dreams.




Fri vers av pappersplan
Läst 195 gånger
Publicerad 2014-08-01 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pappersplan