Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga Över Europa

Ikväll, brinner en feber vars hetta vibrerar över hustaken.
Ikväll, faller en skugga över Europa.
En blek Junimåne mot en förväntansfull, köttfärgad himmel.
Finns det någon där ute?
En feber i mitt hjärta.
Som att se sin egen skugga fatta eld.
Någonting rör på sig i Europa.
Någonting, är på väg att förändras.




Fri vers (Prosapoesi) av Olle Gudbrand
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-01 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand