Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mordhotsjuice


En pinsamt proaktiv grogg
blir möjligt material för en blogg

Det är en säker ritual
för en svulten kannibal

En sluddrig nattrit
glamour eller kattskit

Och sist men inte minst
en lagom smutsig vinst

Tänk i spelet rätt
& sänk ditt skepp

Och låt broarna brinna
i skammens morgondimma...




Bunden vers (Rim) av Jordgubbsodlare
Läst 407 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-01 21:43



Bookmark and Share


    nånja
spetsig!
2014-09-05

  cilax VIP
fin
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Jordgubbsodlare
Jordgubbsodlare