Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obesvarad kärlek


Jag hatar dig...


Jag är så jävla trött på dig
Du är rå
Du är sårande

Jag orkar inte med dig
Du är tidskrävande
Du är besvärlig

Jag vill inte längre ha med dig att göra
Du är snobbig
Du är uppblåst

Du är helt jävla underbar



Jag hatar ditt hår
Du är godhjärtad
Du är hjälpsam

Jag hatar ditt sätt att le
Du är ståtlig
Du är elegant

Jag hatar ditt sätt att tala
Du är lysande
Du är fantastisk

Jag hatar din blick
Du är sexig
Du är utmanande

Du är det bästa jag vet




Fri vers (Fri form) av Amanda Lantz
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-02 12:29



Bookmark and Share


  Connie
Otrolig bra!
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz